2310280180
Δευτέρα - Σάββατο 14:00 - 22:00

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Ήπια μάλαξη, που στόχο έχει να προάγει τη φυσική αποστράγγιση της λέμφου, απομακρύνοντας τις τοξίνες, βελτιώνεται η ποιότητα και η υφή του δέρματος και επαναφέρεται η λάμψη.

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

50'

28€

Στόχος του λεμφικού μασάζ είναι να δώσει στη συσσωρευμένη λέμφο διέξοδο. Σε αντίθεση με το κλασικό μασάζ, δεν δουλεύει πάνω στις μυϊκές ομάδες και την κυκλοφορία του αίματος, αλλά μόνο πάνω στο λεμφικό σύστημα. Ο θεραπευτής σπρώχνει το δέρμα με κινήσεις τέτοιες που ακολουθούν τη φυσική πορεία της λέμφου, χωρίς ποτέ να της ασκεί πίεση. Ουσιαστικά, δουλεύει πάνω στα επιφανειακά λεμφαγγεία, που βρίσκονται ακριβώς κάτω από το δέρμα, όμως οι κινήσεις είναι τέτοιες που ξεμπλοκάρουν ακόμα και την πιο βαθιά κυκλοφορία της λέμφου, η οποία βρίσκει διαφυγή μέσα από δευτερεύοντα κανάλια που συνδέουν το λεμφικό σύστημα με τις φλέβες.
 
Οφέλη λεμφικού μασάζ
· Απομακρύνοντας τις τοξίνες, βελτιώνεται η ποιότητα και η υφή του δέρματος και επαναφέρεται η λάμψη (και στο πρόσωπο και στο σώμα)
· Ενισχύει το ανοσοποιητικό, το μεταβολισμό και την λιπόλυση
· Αποτοξινώνει
· Έχει συσφικτική επίδραση και μειώνει τη χαλάρωση στο σώμα
· Χαλαρώνει από την κούραση και το stress της καθημερινότητας

Στο Massage Inn έχουμε εμπλουτίσει τη λεμφική μάλαξη με τη χρήση αποτοξινωτικών αιθέριων ελαίων ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Κάθε μασάζ μπορεί να πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας με δυνατότητα χρήσης διπλής ή τριπλής καμπίνας.