2310280180
Δευτέρα - Σάββατο 14:00 - 22:00
12/06/2024

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ.

Η πιο συχνή απορία των νέων πελατών, είναι αν χρειάζεται να κάνουν κάποια προετοιμασία ή αν θα πρέπει να φέρουν κάτι μαζί τους για το μασάζ. Η μόνη προετοιμασία που χρειάζεται να κάνετε είναι να αφήσετε πίσω το άγχος και τις έγνοιες της καθημερινότητας, να κάνετε ένα χαλαρωτικό ντους και να επισκεφθείτε το χώρο μας την προκαθορισμένη ώρα. Εμείς σας παρέχουμε πετσέτες και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και θα φροντίσουμε να σας προσφέρουμε την απόλυτη χαλάρωση. Φροντίστε λοιπόν να φτάσετε στο ραντεβού στην ώρα σας, έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος να ετοιμαστείτε και να απολαύσετε ολόκληρη τη συνεδρία που έχετε προγραμματίσει, χωρίς άγχος. 

Ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα πριν ξεκινήσει το μασάζ, είναι η λήψη ιστορικού υγείας από το προσωπικό της επιχείρησης, ώστε αφενός ο θεραπευτής να εφαρμόσει με ασφάλεια το μασάζ και αφετέρου να προσαρμόσει την υπηρεσία στις ανάγκες σας. Είναι επομένως σημαντικό να αναφέρετε τυχόν προβλήματα υγείας μυοσκελετικής ή άλλης φύσεως και να έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια χρόνια πάθηση.

Η υγεία σας θα πρέπει να είναι καλή ενώ θα πρέπει να αποφύγετε το μασάζ αν ταλαιπωρείστε από κάποια ίωση, ακόμη και ήπια, ή αν αισθάνεστε αδιαθεσία. Καλό είναι, επίσης, να έχουν περάσει περίπου 3 ώρες από το τελευταίο σας γεύμα καθώς το γεμάτο στομάχι με το σώμα σε πρηνή θέση, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή ακόμη και αύξηση της αρτηριακής πίεσης. 

Αφού περάσετε στο δωμάτιο και ξαπλώσετε όπως υποδείξει ο θεραπευτής, χαλαρώστε και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στη χαλαρωτική μουσική και αποβάλλετε κάθε αγχωτική σκέψη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο θεραπευτή σας αν θα θέλατε να αυξήσει ή να μειώσει τη θερμοκρασία του δωματίου ή την πίεση της μάλαξης

Στο Massage Inn φροντίζουμε να προσαρμόζουμε την πίεση που ασκείται κατά τη μάλαξη σύμφωνα με το ιστορικό υγείας σας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του σώματος και φροντίζουμε να απολαύσετε κάθε λεπτό της συνεδρίας σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας https://www.massageinn.gr/massage/times και έπειτα καλέστε μας στο 2310 280 180 για να κλείσετε το ραντεβού σας!

 

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ.