2310280180
Δευτέρα - Σάββατο 14:00 - 22:00
21/02/2024

Μασάζ για πόνους στην πλάτη.

Μία ενόχληση ή ένας μόνιμος πόνος στην πλάτη μπορεί να σας χαλάσει τη μέρα και να επηρεάσει την απόδοσή σας στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας. Η αγνόηση των ενοχλήσεων συνήθως οδηγεί στη επιδείνωση του προβλήματος. Ένας από τους πιο απλούς και διαδεδομένους τρόπους αντιμετώπισης και ανακούφισης είναι το μασάζ. Μελέτες έδειξαν ότι η μάλαξη στα σημεία της ενόχλησης βελτιώνει βραχυπρόθεσμα προβλήματα που προέρχονται από λάθος στάση σώματος ή επαναλαμβανόμενη καταπόνηση.

Υπάρχουν πολλοί τύποι μασάζ που χρησιμοποιούμε για τους πόνους της πλάτης. Ο πιο διαδεδομένος είναι το μασάζ βαθέως ιστού, το οποίο στοχεύει στα βαθύτερα στρώματα των μυών και εστιάζει σε «κόμπους» (trigger points) και μυικό πιάσιμο. Πρόσθετα ο θεραπευτής μπορεί να χρησιμοποιήσει βεντούζες ώστε να προκαλέσει υπεραιμία στοχευμένα στα σημεία όπου εστιάζεται η ενόχληση.

Ένας άλλος τρόπος μασάζ που συνήθως προτείνεται στις ενοχλήσεις της πλάτης είναι το χαλαρωτικό μασάζ, όπου εφαρμόζονται τεχνικές μέτριας πίεσης από τη μέση έως τον αυχένα και τα χέρια. Το χαλαρωτικό μασάζ μειώνει αισθητά τους πόνους καθώς χαλαρώνει τους μύες και τις αρθρώσεις, προσφέροντας αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης.

Τα παραπάνω είδη μασάζ μπορούν να συνδυαστούν με ζεστό λάδι από ειδικό κερί για μασάζ το οποίο απελευθερώνει το άρωμα της επιλογής σας, ενυδατώνει το δέρμα σας και η ιδανική θερμοκρασία του λαδιού του θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα της μάλαξης συμβάλλοντας στην χαλάρωση των σφιγμένων μυών.

Το μασάζ με ζεστές ηφαιστειακές πέτρες επίσης είναι το μασάζ που συστήνουμε στην περίπτωση που αναζητάτε μια λύση, η οποία εκτός από την πλάτη σας, θα αναζωογονήσει και το πνεύμα σας! Οι πέτρες τοποθετούνται σε συγκεκριμένες ενεργειακές ζώνες πάνω στο σώμα (chakra), προσφέροντας γενικότερη σωματική και πνευματική ευεξία. Σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια της επιλογής σας, κατακλύζεται το σώμα και το πνεύμα σας από θετική ενέργεια.

Ένας πιο εξειδικευμένος τύπος μασάζ είναι το Thai Massage, μια μορφή Ταϊλανδέζικου μασάζ όπου εφαρμόζουμε πιέσεις και έντονες διατάσεις στο σώμα, βελτιώνοντας την κινητικότητα της σπονδυλικής στήλης. Επίσης αποτελεί μια καλή λύση για τον θεραπευόμενο που προτιμά να παραμείνει πλήρως ντυμένος.

Στο Massage Inn προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα μασάζ που στοχεύουν στην πλάτη και είναι ο καιρός να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας.

Εάν υποφέρετε από επίμονους πόνους στην πλάτη που σας ξυπνούν τη νύχτα ή από αδυναμία και πόνους που φτάνουν στα άκρα σας, το μασάζ πλάτης είναι ο ιδανικός τρόπος ανακούφισης χωρίς φάρμακα. Καλέστε μας σήμερα στο 2310280180 για να κλείσετε το ραντεβού σας με την ευεξία!

Μασάζ για πόνους στην πλάτη.